user shopping
location

Бесплатна достава до Македонија

Diatea

4.8
star-half
224

Ограничена понуда: 50% попуст – само денес!

2400 MKD (4,800 MKD)

Честитки! Како прв пат посетител, сте овластени за бесплатна и брза испорака во Македонија во следните 48 часа за Diatea, заедно со специјален попуст од 50%.

checkout

Заштедете 50% при наплата

Продадени 1164 минатиот месец

purchase

Сигурна куповина

delivery

Плаќање при достава

shipping

Бесплатна и брза испорака

Спецификации за Diatea

Пратено од:

Продадено од:

Враќања:

Плаќања:

Бренд:

Македонија PremiumNP Право на поврат или замена Плаќање при достава Diatea

Продадени 1164 минатиот месец