user shopping
location

Transport Falas në Kosovë

ProDrops

4.8
star-half
117

Ofertë e Kufizuar: 50% Zbritje – Vetëm Sot!

39 EUR (78 EUR)

Urime! Si vizitor për herë të parë, ju keni të drejtën për transport falas dhe të shpejtë në Kosovë brenda 48 orëve të ardhshme për ProDrops, së bashku me një zbritje speciale prej 50%.

checkout

Kurseni 50% në arkatim

1070 të Shitura Muajin e Kaluar

purchase

Blerje e Sigurt

delivery

Pagesë në Dorëzim

shipping

Transport Falas dhe i Shpejtë

Specifikimet e ProDrops

Dërguar nga:

Shitur nga:

Kthimet:

Pagesat:

Markë:

Kosovë PremiumNP I/e Përshtatshëm për Rimbursim ose Zëvendësim Pagesë në Dorëzim ProDrops

1070 të Shitura Muajin e Kaluar