user shopping
location

Transport Falas në Shqipëri

Hemomax

5.0
star
208

Ofertë e Kufizuar: 50% Zbritje – Vetëm Sot!

4800 ALL (9,600 ALL)

Urime! Si vizitor për herë të parë, ju keni të drejtën për transport falas dhe të shpejtë në Shqipëri brenda 48 orëve të ardhshme për Hemomax, së bashku me një zbritje speciale prej 50%.

checkout

Kurseni 50% në arkatim

2535 të Shitura Muajin e Kaluar

purchase

Blerje e Sigurt

delivery

Pagesë në Dorëzim

shipping

Transport Falas dhe i Shpejtë

Specifikimet e Hemomax

Dërguar nga:

Shitur nga:

Kthimet:

Pagesat:

Markë:

Shqipëri PremiumNP I/e Përshtatshëm për Rimbursim ose Zëvendësim Pagesë në Dorëzim Hemomax

2535 të Shitura Muajin e Kaluar